THE BEST SIDE OF بوستر پمپ ساختمان

The best Side of بوستر پمپ ساختمان

The best Side of بوستر پمپ ساختمان

Blog Article

این پمپ ها در مقایسه با پمپ های اصلی آتش نشانی دارای دبی كمتر، اما هد یکسان هستند.

برای تنطیم فشار سیال معمولا از دو پرشر سوئیچ استفاده می شود که یکی میزان حداقلی و دیگری میزان حداکثری فشار را اندازه گیری می کند.

لرزه گیر مهار دار در ورودی و خروجی هر یک از پمپ‌ها جهت جلوگیری از انتقال لرزش ناشی از کار هر یک از آنها به سایر پمپ‌ها و شبکه لوله‌کشی باید نصب شود.

– شیرهای یک طرفه بوستر پمپ آتش نشانی: این شیرها در قسمت خروجی بوستر پمپ ها نصب می شوند و از بازگشت آب لوله کشی به مخزن دستگاه جلوگیری می کنند.

– با توجه به آنکه در بوستر پمپ های مخصوص آتش نشانی اغلب از پمپ های دور ثابت استفاده می شود، این بوستر پمپ ها برخلاف مدل های آبرسانی در تابلو برق خود دارای اینورتر نیستند.

مجدد در هر یک از این دو وضعیت نیز یک جوکی پمپ در کنار مجموعه پمپ‌ها به صورت موازی نصب می‌گردد.

علاوه بر افزایش فشار، بوستر پمپ ها می توانند جریان آب را نیز افزایش دهند. این می تواند برای کاربردهایی مانند سیستم های آبیاری، خاموش کننده های آتش نشانی و مصارف صنعتی که به حجم زیادی از آب با سرعت بالا نیاز دارند مفید باشد.

متعاقباً تابلو برق فرمان استاپ را برای الکتروموتور/دیزل موتورِ پمپ صادر می‌نماید. اگر پمپ اصلی به هر دلیلی نتواند روشن شود با فرمان تابلو برق، پمپ رزرو وارد مدار شده و به ایفای نقش خود مبنی بر تامین website فشار مورد نیاز سیستم می‌پردازد.

در این وضعیت پمپ اصلی نیز بصورت اتوماتیک روشن خواهد شد تا به کمک جوکی پمپ فشار سیستم را بالا ببرد. پمپ اصلی بوستر پمپ آتش نشانی تا زمانی که سیستم اطفا حریق نیازمند آب باشد در مدار باقی می‌ماند و هر زمان که پرشر سوییچ مقدار فشار را مطابق با میزان تنظیم شده تشخیص دهد سیگنال مربوطه برای تابلو برق ارسال می‌گردد.

– تابلو برق: در این بوستر پمپ ها هر پمپ دارای یک تابلو برق مخصوص به خود است که فرمان شروع به کار و توقف پمپ ها از سوی آنها صادر می شود.

به منظور دریافت مشاوره، آگاهی از لیست قیمت و سفارش انواع بوستر پمپ آتشنشانی با مشاورین و کارشناسان شرکت انرژی تهویه پردیس تماس حاصل فرمایید.

بوستر پمپ آتش نشانی جهت تامین آب و فشار مورد نیاز تجهیزات اطفا حریق در ساختمانها مورد استفاده قرار میگیرد. این فشار و دبی از توسط مهندسین مشاور براساس مقرارت ملی ساختمان و سازمان آتشنشانی محاسبه می شود.

بوستر پمپ آتشنشانی حداقل باید دارای دو پمپ باشد که هریک به تنهایی توانایی تامین آب مورد نیاز تجهیزات اطفا حریق را داشته باشند.

در بوستر پمپ های دور متغیر به جای پرشر سوئیچ ، از ترانسمیتر فشار استفاده می شود. این تجهیز دامنه تغییرات فشار را به تابلو برق ارسال می کند در این مدل بوستر ها دیگر احتیاجی به منبع نیست زیرا حرکت نرم و آرام پمپ و الکتروموتور باعث می شود مقدار سیال مصرفی با میزان سیال پمپاژ شده برابر باشد و فشار مورد نیاز در لحظه تامین شود. 

Report this page